Ga naar hoofdinhoud

Davina DVB afgetekende winnares bij vierjarigen

Davina DVB (v. Johnson) won zelf de Subli Cup.
Met een technisch goede presentatie was Davina DVB (v. Johnson) vanmiddag de afgetekende winnares van de KNHS-Subli Cup voor vierjarige dressuurpaarden. Hoewel ze dit jaar laat nog een veulen van Don Schufro ter wereld zette, was ze dressuurmatig opvallend goed voor elkaar. De merrie van Dressuurstal Van Baalen werd door de jury alom geroemd en scoorde maar liefst 87,80 punten. 

Davina DVB toonde onder Lisanne der Nederlanden drie goede basisgangen. De merrie heeft een zeer goed aantredend achterbeen en is ijverig en looplustig. In februari dit jaar gooide ze al hoge ogen op de IBOP, waar ze naar een score van 90 punten liep.
Met ruime afstand en 81,20 punten volgde Stedinger-zoon Sambucco als tweede. De gitzwarte ruin van familie Seijbel toonde onder Jessica Nijpjes veel kracht en ruimte in beweging. Hij liet zich echter niet zo makkelijk sluiten als de winnares.
Als derde eindigde Dibert L (v. Vivaldi), gereden door Michelle van Lanen. Dit mooie, hoogbenige paard ontving 80 punten van de jury.

Devil Diamant N (v. Florencio), ook gereden door Jessica Nijpjes, bemachtigde de vierde prijs met 79,60 punten. In een technisch goede proef liet dit complete paard goede basisgangen zien. De ruin mag in stap iets meer schrijden.
Veel aanleg voor de grote sport heeft nummer vijf DJ Jazz (v. Jazz). De vosruin scoorde onder Kim Vugts 77,60 punten. DJ Jazz is niet direct een opvallend paard, maar heeft wel veel mogelijkheden voor het grotere werk.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.