Ga naar hoofdinhoud

Dennis van den Brink wint kwalificatie

In de kwalificatie voor de finale van de Medium Tour is Dennis van den Brink met Royal Dream (Indoctro x Nimmerdor) op de eerste plaats geëindigd. Hij reed foutloos in 24.41 seconden. De tweede plaats was voor de Amerikaanse Jessica Springsteen. Zij eindigde op 24.94 seconden. Gert Jan Bruggink volgde op 25.03 seconden met Cash Junior (Cash x Landadel).

Eric van der Vleuten, die vanmorgen in de Small Tour nog de eerste plaats behaalde, eindigde nu op de dertiende plaats. Jur Vrieling werd zevende, Loewie Joppen tiende, Albert Voorn elfde, Peter Geerink twaalfde. Willem en Michael Greve eindigden foutloos op respectievelijk de vijftiende en zeventiende plaats.

De Silver League voor jonge paarden werd afgesloten met een Nederlandse top drie. Jurjan Bloem met de zevenjarige Angelotti (Indoctro x Lavall II) op één, Zoï Snels met de zesjarige Al Capone (Oklund x Grandeur) op twee en Rianne Nalis met de zevenjarige Blue Eye (Timeless x Jimtown) op drie.

Ook de Gold League voor jonge paarden kende een Nederlandse winnaar. Gerben Morsink won met de zevenjarige Carthageno Z (Carthino Z x Burggraaf). Met de zesjarige Cartaire Z (Carthago Z x Voltaire) werd Morsink vierde. 

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.